Rohkem värvi ja ilmekust Lasnamäele!

Lasnaideealgatus jätkab Lasnamäe elukeskkonna parandamisega! Seekord on sihikul Lasnamäele sümboolne ja iseloomulik Laagna kanal. Idee on tuua rohkem värvi ja ilmekust sellesse halli betoonruumi ja värvida Kotka peatuse trepp. Värvimismõte tekkis pärast igati õnnestunud Lasnapiknikku sündmust sooviga tuua Lasnamäe ruumi midagi püsivamat kõigile silmarõõmuks. Lasnavärvid ongi esimene etapp Lasnamäe veelgi erksamaks ja silmale meeldivamaks kujundamisel.

Kutsumegi kõiki 30.-31. augustil 2014 Kotka kaupluse juurde treppe värvima arhitekti ja Lasnaidee aktiivse osalise Jekaterina Kljutsniku kavandatud mustri alusel ja tema juhendamisel. 

\”Peale trepi värvimise saab kohapeal mängida erinevaid õuemänge, hüpata keksu, mängida kabet ja teha värvikriitidega asfaldile omaloomingut,\” seletab Lasnaidee üks vedajatest Linnalaborist Maria Derlõš. \”Ärge istuge suve viimaste päevadel kodus, tule ja anna oma panus Lasnamäe värvilisemaks muutmisele!\”

Written by Maarika Masikas