3. juunil paneme Raadiku hoovid melust sumisema! Tule löö kampa ja korraldame koos ühe mõnusa päeva!

Raadiku kevadpäevad pakuvad võimalust aktiivseks ja huvitavaks ajaveetmiseks vabas õhus ning samas rääkida kaasa Raadiku oluliste probleemide ja nende võimalike lahenduste üle.

Juba on plaanis mitmeid meelelahutuslike tegevusi nii lastele kui ka täiskasvanutele – improteatri mängud, kabe- ja lauatennise turniir, jooga ning erinevad etteasted lavalt. Lisaks on plaanis praktilisema suunitlusega tegevusi – koristustalgud, linnaaianduse- ja prügisortimise õpituba. Programm täieneb jooksvalt.

Kaasa lööma on oodatud kõik Raadiku elanikud: esinejaid lavale, käsitöölisi laadale kauplema ja oma loomingut teistega jagama. Otsime ka abikäsi ürituse ettevalmistamiseks ja läbiviimiseks (sündmuse modereerimine, fotografeerimine, fotokonkursi läbiviimine, kohapealne abi).

Oma ettepanekutest andke julgelt teada kas siinsamas sündmuse kommentaarides või kirjutades aadressil lasnaidee@gmail.com

Üleskutseid ja täienevat infot Raadiku kevadpäevade kohta postitame jooksvalt Facebook sündmusele. Ära maga maha ja broneeri 3. juuni kevadpäevadeks juba varakult! Ja loomulikult kutsu kaasa ka sõpru, peret ja naabrit!

Sündmust viiakse läbi koostöös linnauuringute keskusega Linnalabor ja Raadikut haldava Raadiku Arendus OÜ-ga.

3. juunil toimub Raadiku kevadpäev

Written by Maria Derlõš