Kogukondliku linnaainduse töötuba
Laagna raamatukogu hoovis (Võru 11)
9.september, laupäev 2017 kell 12-15

 

Tahaksid proovida ise oma porgandit kasvatada või teha seda teiste aiandushuvilistega üheskoos?

Liina Metsaots ja Liis Pihl MTÜ Rabarberist näitavad, kuidas ehitada looduslähedast tee- ja maitsetaime peenart, tutvustavad permakultuurist inspireeritud aiandusvõtteid ning annavad nõu, kuidas alustada kogukonnaaeda.

Permakultuur on laialt levinud loodusest lähtuv elustiil, mis jäljendab võimalikult palju looduslikke mustreid. Iga isekasvatatud kapsas või tomat on suureks abiks keskkonnasäästliku eluviisi edendamiseks, mis on vajalik meie planeedi jätkusuutlikuks arenguks.

Tule ja kasvatame koos elava linnaruumi nimel!

 

Registreerimine: www.lasnaidee.ee/kogukonnaaed

RAJAME LASNAMÄELE KOGUKONNAAIA!

Written by Maria Derlõš