Lasnaidee tiim kutsub taas lahedamaile suvesündmusele – LasnaPiknikule, mis alustab 13.juunil kell 11:00 Kivila pargis, Linnamäe 20 taga asuval maleruudulisel platsil. 

Eelmine aasta, kui tegime seda esmakordselt, osutus see väga edukaks – saime kohalikelt palju positiivset tagasisidet ja meedia suurt tähelepanu (vaata eelmise LasnaPikniku videojäädvustust siit).

LasnaPikniku mitmekesine kultuuriprogramm mitte ainult ei paku aktiivset ja huvitavat ajaviidet vabas õhus, vaid on samas suunatud Lasnamäe elukeskkonna ümbermõtestamisele, väärtustamisele ja selle potentsiaali avamisele.

Tegevust jagub Lasnapiknikul kõigile olenemata east – nii lastele, nende vanematele, aktiivsetele noortele kui ka eakatele lasnamäelastele. Haara kaasa piknikukorv, tekk ja hea tuju ning tule meiega mõnusalt aega veetma!Ära unusta oma häid sõpru, peret ja loomulikult naabrit!

Kirja manuses leiate LasnaPikniku plakati, mida palume Teil lahkelt jagada koos selle kirjaga oma sõprade ja tuttavate seas ning levitada oma naabruskonnas. 🙂


LasnaPiknikul…

…saab laadida ennast murul energiaga läbi mõnusa joogaharjutuste.

…toimub kutsutud külalistega põnev ja intrigeeriv arutelu kogukondlikkuse võimalikkusest paneellinnakus, kus heade mõtetega ja oma arvamusega on võimalik kõigil osaleda. 

…lavale leiavad tee lasteaiad, laulustuudiod ja tantsutrupid – meeldivaid üllatusi ja vaatamist jagub kogu perele. Näha saab nii tantsu, laulu kui ka teatrit ning miks mitte ka Sinu esinemist “vabalava” ajal, kui seda vaid soovid! Peaesinejaks on Lasnamäe kohalik päikseline reggae-ansambel MostBand.

…saab taasavastada Lasnamäed fotonäituse uudsete vaatenurkade ja värvikate jäädvustuste läbi. 

…ajaloo näitusel saab teada, mis oli Lasnamäel enne paneellinnakut. Külalistele tutvustatakse Lasnamäe minevikku läbi põnevate fotode, kaartide ja faktide.

…taaseksponeeritakse arhitektuurinäitust “LASN”, kus saab uudistada seitsme erineva prominentse arhitektuuribüroo lennukaid visioone Lasnamäe arengu kohta. 

…minimessi raames saavad külastajad musid magusaks, oma käega katsuda ja osta saab kohalikku kunsti ja käsitööd ning on võimalik põgusalt tutvuda piirkonnas tegutsevate ühenduste ja huviringidega. Kohal on üle kümne kohaliku tegija, nende hulgas mitmed heategevuslikud organisatsioonid.

…pakume võimalust kätt proovida lauatennises ja mõistust treenida kabes, mille raames toimuva turniiri järgselt saavad parimad ka autasustatud. Lisaks saab terve pikniku ajal mängida malet, twisterit, sulgpalli, petangue’I, keksu ja muid laua- ja õuemänge. Infotelgi juures saab igaüks ise endale joonistada ja meisterdada rinnamärke. Kohalikud longboardingu entusiastid tutvustavad ja õpetavad huvilistele seda uudset linnasporti.

…multimeedia projekti \”Lasnamäe Muuseum\” raames saavad kõik jagada oma Lasnamäega seotuid lugusid, fotosid, mälestusi ja muid infokilde.

…esindatud on raamatukogubuss ja kohalikud Paepealse ja Laagna raamatukogud. Saab lahendada viktoriine, ristsõnu, meisterdada ning raamatukogu täikalt soetada raamatuid. 
 
…kohapeal üllatab külalisi ja pakkub interaktiivset programmi Energia avastuskeskus ja ETV+ tiim.


*Täpsem info ürituse kohta vaata siit.
*LasnaPiknikut toetab Siseministeerium kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest ja korraldab MTÜ Lasnaidee.
Lasnaidee kutsub taas LasnaPiknikule

Written by Maria Derlõš