Võta sõber kaasa ja tule meisterdama põnevaid makette!

TASUTA töötoas ootab SIND lõbus meisterdamine – õppime tundma mõõtkava ja erinevaid materjale. Tikkudest ja plastiliinist saad kujundada oma unistuste hoovi! Muuhulgas saad ka teada 10 erinevat viisi, kuidas teha puud vatist nööpnõelani ning palju muud!

KAVA
▪ Algus kell 13.00. 
▪ Tutvustame maketi tegemist ja vahendeid
▪ Maketeerimine üksi või grupis (olenevalt osalejate arvust)
▪ Makettide tutvustamine ja arutelu

Töötuba on osa septembrini toimuvast tegevusprogrammist “Noorte oma Raadiku”, mida korraldab MTÜ Linnalabor. 

Lisainfo: raadiku@linnalabor.ee

Tegevusi rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava Euroopa Sotsiaalfondi kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

3. märtsil saab meisterdada oma unistuste hoovi

Written by Maria Derlõš